Madeira Motor Experience

Vandaag kregen we op de redactie van Ikzoekeenmotor.nl informatie toegestuurd van Madeira Motor Experience. We hebben even contact opgenomen en daaruit bleek dat we een scoop mogen melden. Madeira motor Experience is net nieuw in de markt van motorreizen, motor touren en motor- en scooterverhuur. Zij willen zich onderscheiden door meer persoonlijke service, goede kwalitatieve touren en goed verzorgde materialen.

Madeira is fantastisch om te rijden. De wegen zijn uiterst goed, de natuur is prachtig en verandert onwijs snel. Madeira is zowel interessant voor beginnende motorrijders als voor de meest ervaren motorrijders onder ons. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bob Visser van Madeira Motor Experience. 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Madeira Motor Experience”

  1. Ik zie dat er in het artikel staat dat het eiland ook geschikt is voor beginnende motorrijders. Dat kan wel maar mijn advies is dan wel om zeker 1 dag onder begeleiding van een tour guide te rijden of met een ervaren rijder te gaan. Er zijn regelmatig onverwachte obstakels zoals stenen, grevel en gaten in de weg op de meest onverwachte punten zoals in blinde bochten. Er is ook bijna geen vlakke weg te vinden, hellingen van 32% kan je tegenkomen met zeker uitdagende bochten. Dus kijk altijd uit want rijden op Madeira is een experience op zich !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *