Motor huren

Een motor huren bij jou in de buurt.

Er zijn heel wat motorrijders die op dit moment geen motorfiets in hun bezit hebben, maar regelmatig een lekkere motortrip willen maken. Dan is het natuurlijk ideaal om een motorfiets te huren. Ook als je net je motorrijbewijs gehaald hebt, en nog niet precies weet wat voor motorfiets je aan wilt schaffen. Dan is het huren van een motorfiets een hele slimme optie. Je kunt uitzoeken wat voor huurmotor het beste bij je past.

Op onze zoek- en vind-pagina MOTORBEDRIJVEN ZOEKEN IN JE EIGEN REGIO kun je de keuze maken bij de rubrieken voor Motorverhuur.

Daar vind je dan snel een motorverhuurder bij jou in de buurt.

 

MotoPort heeft 16 vestigingen waar je een motor kunt huren.

Zit je (even) zonder motor en wil je graag rijden? Of wil je wel eens een nieuw type motor voor langere tijd proberen? Huur dan eenvoudig een motor bij MotoPort.

Ze hebben altijd wel een geschikte motor voor je klaarstaan. Klik op de vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie over motortypen, tarieven en aanvullende services. Ga naar deze link in MotoPort.nl.

 

Motoshare heeft ook een prachtige site.

Via de website van MotoShare kunnen  motorliefhebbers onderling motoren delen. Je huurt er voordelig en persoonlijk een grote variatie motoren, direct van de eigenaren. Je zoekt een motor die te huur is in je eigen regio. Je sluit heel eenvoudig een huurcontract af. Het enige wat je nodig hebt is een motorrijbewijs.

Op de website van Motoshare staan honderden motoren te huur, van zowel dealers als particulieren. Je maakt een selectie op basis van het type motorfiets, de regio en de periode. Zo kun je op een eenvoudige manier, heel betaalbaar precies een dag rijden met die ene unieke motor van jouw dromen.

Je kunt als particulier ook je motorfiets zorgeloos en veilig verhuren.
Ga naar //motoshare.eu/nl-nl/rent-out

 

Delen op

PASSIE voor MOTOREN! Tips, tricks, verhalen, filmpjes, motorbedrijven, motornieuws, motoren, motoroccasions, interviews, motorjobs, motorreizen, hier vind je alles!