Motor huren

Er zijn heel wat motorrijders die op dit moment geen motorfiets in hun bezit hebben, maar regelmatig een lekkere motortrip willen maken. Dan is een motor huren natuurlijk ideaal. Ook als je net je motorrijbewijs gehaald hebt, en nog niet precies weet wat voor motorfiets je aan wilt schaffen. Dan is het huren van een motorfiets een hele slimme optie. Je kunt uitzoeken wat voor huurmotor het beste bij je past. Motoshare heeft motorverhuur nog veel gemakkelijker gemaakt!

Via de website van MotoShare kunnen motorliefhebbers onderling motoren delen. Je huurt er voordelig en persoonlijk een grote variatie motoren, direct van de eigenaren. Je zoekt een motor die te huur is in je eigen regio. Je sluit heel eenvoudig een huurcontract af. Het enige wat je nodig hebt is een motorrijbewijs.

Op de website van Motoshare staan honderden motoren te huur, van zowel dealers als particulieren. Je maakt een selectie op basis van het type motorfiets, de regio en de periode. Zo kun je op een eenvoudige manier, heel betaalbaar precies een dag rijden met die ene unieke motor van jouw dromen.

Je kunt als particulier ook je motorfiets zorgeloos en veilig verhuren.
Ga naar //motoshare.eu/nl-nl/rent-out

 

Delen op

PASSIE voor MOTOREN! Tips, tricks, verhalen en filmpjes. Motorbedrijven om de hoek.