Motor kopen of huren

Ga jij een motor kopen?

Natuurlijk kun je dan op internet al van alles voorbereiden en uitzoeken. Je kunt zoeken via de de bekende websites om een leuke motorfiets te vinden. Maar je kunt uiteraard ook eens een kijkje gaan nemen bij een motorbedrijf in je eigen regio.

Wij hebben op ikzoekeenmotor.nl de beste motorbedrijven geselecteerd en voor jou op een rij gezet. Je gaat naar onze site en kiest de pagina ‘motorbedrijf of leverancier zoeken’. Daar tik je even je woonplaats of postcode in, en je geeft aan hoeveel kilometer je zou willen rijden. Eventueel kies je nog welke rubriek. Je ‘entert’ en daarna vind je de leveranciers in jouw regio. Daar kun je motorfietsen live bekijken. Je kunt er op de motorfiets gaan zitten, je kunt een proefrit regelen en je koopt hem mogelijk daar met service en garantie.

Waar moet je op letten als je een motor gaat kopen?

Binnenkort komt er op deze pagina een lijst met tips en tricks.
We hebben veel ervaren motorrijders in ons bestand, kennen rijders die al jaren rijden, de wereld over gereisd hebben met hun motorfiets. Met hun ervaringen en kennis gaan we jouw helpen met een checklist, waarin we de belangrijkste aandachtspunten onder elkaar zetten. Want, even zeker voor de beginnende rijders: voor je de motorfiets gaat zoeken of kiezen moet je jezelf eerst een aantal vragen stellen? En daar gaan we op deze pagina een mooi artikel over schrijven hoor. Binnenkort, we melden het op onze sociale media als hij klaar is. Wordt vervolgd!

Sowieso alvast even hier toch 3 tips:

TIP 1: Word lid van de besloten facebookgroep PASSIE VOOR MOTOREN.

TIP 2. Volg of like even onze fanpage op Facebook.

TIP 3. En omdat de pagina nog “in de maak is” eindigen we voorlopig                 even met dit leuke filmpje over “je eerste motor kopen”.

 

Je kunt natuurlijk ook een motor huren.

Er zijn heel wat motorrijders die op dit moment geen motorfiets in hun bezit hebben, maar regelmatig een lekkere motortrip willen maken. Dan is het natuurlijk ideaal om een motorfiets te huren. Ook als je net je motorrijbewijs gehaald hebt, en nog niet precies weet wat voor motorfiets je aan wilt schaffen. Dan is het huren van een motorfiets een hele slimme optie. Je kunt uitzoeken wat voor huurmotor het beste bij je past.

Op onze zoek- en vind-pagina MOTORBEDRIJVEN ZOEKEN IN JE EIGEN REGIO kun je de keuze maken bij de rubrieken voor Motorverhuur.

Daar vind je dan snel een motorverhuurder bij jou in de buurt.

 

MotoPort heeft 16 vestigingen waar je een motor kunt huren.

Zit je (even) zonder motor en wil je graag rijden? Of wil je wel eens een nieuw type motor voor langere tijd proberen? Huur dan eenvoudig een motor bij MotoPort.

Ze hebben altijd wel een geschikte motor voor je klaarstaan. Klik op de vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie over motortypen, tarieven en aanvullende services. Ga naar deze link in MotoPort.nl.

 

Delen op

Ikzoekeenmotor.nl brengt je dagelijks PASSIE voor MOTOREN! Tips, nieuws, verhalen, filmpjes, events, motorbedrijven, motoren, motoroccasions, interviews, motorjobs, motorreizen.