Motoroccasions

Motorrijden is één van de snelst groeiende hobby’s. Jaarlijks kiezen er duizenden nieuwe motorrijders voor deze prachtige passie. Ben jij op zoek naar een motoroccasion? Dan is het fijn dat je snel en moeiteloos jezelf via internet kunt oriënteren.

Jouw motor, jouw deal.

Met deze rake slogan runt Motor2Go hét platform voor het kopen en verkopen van jouw motor. Op Motor2Go (en op de bijbehorende app) kun je terecht voor de allerbeste motordeals.

Motor2Go brengt het motoraanbod van zowel particulieren als motorzaken bij elkaar. Dat biedt gebruikers een uniek overzicht van de markt. Bovendien staat gebruiksvriendelijkheid centraal op de site en in de app. Deze app is te downloaden via de homepage van Motor2Go. Verder is het op Motor2Go heel makkelijk om te zoeken, onderling contact te leggen en te bieden op motoren.

Groot gemak, geen kosten

Terwijl het gemak groter is, is het voor particuliere adverteerders volledig gratis om op Motor2Go hun motoroccasions te koop aan te bieden. Om het aanbod snel te laten groeien is het zelfs voor motorzaken geheel 2022 kosteloos.

Waarom doet men dit? Simpel. Ze willen jullie laten zien dat Motor2Go het beste en meest gebruiksvriendelijke motoroccasion platform van Nederland is. Daar kom je immers alleen achter door te ervaren hoe het is om op hun platform te adverteren. Kortom, wil jij kosteloos een bod van zowel particulieren als ook de aangesloten motorzaken ontvangen, Motor2Go is waar je moet zijn.

Missie voor motorliefhebbers

Het initiatief voor Motor2Go komt van Harrold Swalve, zelf een groot motorliefhebber.  Wij spraken begin dit jaar al met hem. “Ik verbaasde mij er al lang over dat er geen platform was dat de markt bij elkaar brengt. Een plek waar je alle beschikbare motoren kunt vinden en ze simpel en goedkoop kunt aanbieden of kopen. Daar heeft elke motorfanaat behoefte aan en daarom heb ik daar onze missie van gemaakt.”

Harrold Swalve brengt het motoraanbod van particulieren en motorzaken bij elkaar.

Meer informatie is te vinden op Motor2Go.nl

 

Delen op

Ikzoekeenmotor.nl brengt je dagelijks PASSIE voor MOTOREN! Tips, nieuws, verhalen, filmpjes, events, motorbedrijven, motoren, motoroccasions, interviews, motorjobs, motorreizen.