Motorverhalen

Wanneer mensen onze domeinnaam Ikzoekeenmotor.nl voor het eerst horen, dan denken ze vaak dat ze hier vooral terecht kunnen als ze een nieuwe of andere motorfiets zoeken. Zo begonnen we natuurlijk ooit. In de afgelopen jaren is onze website echter uitgegroeid tot een platform waar je van alles over “passie voor motoren” kunt lezen. We schrijven over motorreizen, we publiceren interviews met onze lezers, we plaatsen YouTube filmpjes met reviews, eigenlijk komt alles wat met onze hobby motorrijden te maken heeft aan bod. Kijk ook even op onze “over ons”-pagina. De motorverhalen worden het meeste gelezen, en dat is eigenlijk ook de belangrijkste rol die we vervullen. We delen motorverhalen, van motorrijders, voor motorrijders. Daarom hebben we de domeinnaam Motorverhalen.nl ook vastgelegd. Deze gaan we in de toekomst voor specifieke marketing doeleinden inzetten. Als je googelt op ‘motorverhalen’ staan we inmiddels ook bovenaan.

Hieronder even een paar afbeeldingen uit de motorverhalen die Coos van der Spek voor ons schreef in de serie Coos op Reis.

 

Ben je al lid van onze besloten groep op Facebook?
Klik hieronder op de afbeelding…

Delen op

Ikzoekeenmotor.nl brengt je dagelijks PASSIE voor MOTOREN! Tips, nieuws, verhalen, filmpjes, events, motorbedrijven, motoren, motoroccasions, interviews, motorjobs, motorreizen.