Motorreizen

Vanaf het eerste moment dat we met ikzoekeenmotor de lucht in gingen, ergens in maart 2019, hebben we verhalen over motorreizen en motorvakanties gedeeld. Het ontstond vanzelf. Passie voor motoren schijnt bij velen gelijk op te gaan met passie voor vrijheid, en dus voor reizen. Motorreizen. We kregen al snel via de sociale media leuke foto’s en verhalen uit het buitenland binnen.

Wanneer je binnen deze website zoekt op de categorie motorreizen, dan kom je alle verhalen vanzelf tegen. Onderaan de artikelen kun je ook zoeken en selecteren op de tag motorreizen.

De eerste motorrijder die begon met een serie motorverhalen was Hans den Ouden en via hem leerden we zijn motorvriend Coos van der Spek kennen. Deze reisverhalen zorgden ervoor dat mensen die niets met motoren hebben, toch op onze website gingen lezen. Toen we in maart 2020 wereldwijd in de greep raakten van Covid19 raakte de hele wereld zo een beetje op slot.

En omdat mensen toch graag blijven reizen, al was het maar in hun hoofd, gingen ze hier de verhalen meer en meer lezen. Zo krijgen we ook reacties van mensen die inmiddels door ziekte, leeftijdsbeperkingen of om andere redenen niet meer kunnen reizen. Zij genieten hier van de verhalen.

Kortom, ook al “zoek je geen motor” maar wil je mooie verhalen van bijzondere mensen lezen, je bent hier van harte welkom!

Wil jij lid worden van onze besloten Facebookgroep PASSIE VOOR MOTOREN? Klik dan op de afbeelding hieronder:

 

Delen op

Ikzoekeenmotor.nl brengt je dagelijks PASSIE voor MOTOREN! Tips, nieuws, verhalen, filmpjes, events, motorbedrijven, motoren, motoroccasions, interviews, motorjobs, motorreizen.