Bike World test de Harley Davidson Pan America

Chris van Bike World is van nature geen Harley-fan. Hij heeft veel ervaring met zowel on- als off-road motoren en hij reed met deze Harley Davidson Pan America hetzelfde parcours als met eerdere offroad motoren. Is het een echte off-road motorfiets? Of is het meer een allround motorfiets die het ook off road goed doet?

Delen op

4 gedachten over “Bike World test de Harley Davidson Pan America”

  1. Het wordt al moeilijk om deze man serieus te nemen als hij een BMW 850 GS laat zien maar het over de 1250 GS heeft. Maar al deze grote Adventure Bikes zijn te zwaar en massief om meer dan een simpele “gravel” weg mee te rijden. In de reclames laten ze (semi) professionele rijders zien wat je er mee kan, dat geldt ook voor deze man. Voor een “normale” rijder zijn aanzienlijk lichtere motoren veel leuker om mee off-road te rijden.

  2. Haha. Nou, ik gezien. Knap hoor… De fabrikanten van deze bullebakken willen ons persé laten geloven dat het fijn is om met dergelijke machines offroad te gaan. Ik vind het met een 500-tje moeilijk zat. En zeker om ‘m weer overeind te krijgen…..🙄

  3. Hi Coos en Hans,
    Helemaal met jullie eens hoor.
    Ben zelf een pure asfalt rijder maar als ik naar bijv Noraly van Itchy Boots kijk, dan is het niet voor niks dat zij altijd voor lichtere off the road modellen kiest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *