In de schijnwerpers: Yamaha MT-01 Rock Slate

Deze Yamaha MT-01 Rock Slate is  een motorfiets die in de geschiedenisboeken thuis hoort! Hij staat nu te koop bij Witteveen Motoren. Fijne zit, op een machine van 90 PK. Vraagprijs: € 6490,-

 Met zijn unieke 1700cc twin weet je niet wat er gebeurt als je de motor start. Twee soepblikken staan te stampen en geven een beleving die bijna niet te evenaren is! In deze kleurstelling kom je ze niet vaak tegen en al helemaal niet zo goed als origineel. De motor staat op nette banden, goede remmen, ketting , tandwielen en een nieuwe accu. Dus je hebt geen grote onkosten op de korte termijn.

Het bouwjaar van deze mastodont is 2007 en er staan 49.915 kilometers op de klok.

Een beller of apper is sneller! 06-53631480. Deze motorfiets staat te koop bij onze mediapartner Witteveen Motoren. Je bent van harte welkom om te komen kijken. Tip: maak wel even een afspraak met Thierry Witteveen. Vrijwaren, te naam stellen en pinnen kan allemaal op locatie.

Delen op

2 gedachten over “In de schijnwerpers: Yamaha MT-01 Rock Slate”

  1. Prachtige machine. Ik reed tussen 2002 en 2005 een Yamaha XJR1300. En toen kwamen de eerste beelden van die MT-01. Waanzinnig. Ik droomde van de klappen van die cilinders. Mooie reclamefilm met roffelende Japanse trommels, herinner ik mij. Yamaha bedacht een hele cult om de MT—01 met een aparte kleding- en accessoire-lijn. Dat mislukte echter. Je kon je er arm aan kopen.

    Ik heb ‘m uiteindelijk niet gekocht. Met mijn 1.95 meter paste ik er echt niet op. Ik ben BMW gaan rijden.

    Als je rond de 1.80 bent, dan zit je heerlijk en heb je een machtige stuurmachine. En iets bijzonders!

    1. Beste Coos, de drums waren in het ritme van het hart…Kodo in het Japans! Persoonlijk gaat mijn hart er harder van slaan dan de drums aangeven…een unieke fiets!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *