Walter Voorheijen, oprichter van Rockin’ Wouw


Wie ben jij? Waar kom je vandaan?

Mijn naam is Walter Voorheijen, 40 jaar en woonachtig in Wouw. Ik ben werkzaam al automonteur en oprichter en organisator van Rockin’ Wouw. Een organisatie die Rock & Roll evenementen, American Days, Elvis Dagen etc. organiseert.

Heb je vroeger eerst brommer gereden? Wat voor bromfiets was dat toen?

Ja,de eerste was een Puch Rider, Macho en de tweede een scooter,een Peugeot Zenith. Op 35 jarige leeftijd ben ik ook nog in het bezit geweest van een Honda Dax.

Wanneer kocht jij jouw eerste motorfiets en wat voor een motor was dit?

In 2017 – Suzuki Intruder 600cc.

Ben jij een “mooiweer-rijder” of een “door-rijder”?

Ik ben zeker een mooi weer rijder.

Stel: je wint een flinke prijs in de loterij. Wat voor motorfiets zou je dan kopen?

Een Harley Davidson natuurlijk!!

Wat was de mooiste rit die je ooit reed?

Voor mij zijn alle ritten mooi, zowel grote als kleine ritjes.

The Distinguished Gentleman’s Ride (Breda) was misschien niet zozeer de allermooiste rit maar zeker wel de tofste om mee te maken. Met meer dan 200 bikers rijden voor het goede doel! Dat was echt een mooie ervaring die ik waarschijnlijk jaarlijks ga overdoen.

Staat er nog een bijzondere toertocht op je bucket-list?

Een rit door Amerika zou wel vet zijn.

Denk je al aan een volgende motorfiets?

Afgelopen zomer heb ik m’n huidige bike gekocht, een Kawasaki Vulcan 1500 bobber style en die vind ik echt super, dus voorlopig nog niet… 

Wat heeft motorrijden jou gebracht in je leven?

Een hobby die ik niet meer zou willen missen.

Wat heb ik je niet gevraagd, en wil jij mogelijk toch nog kwijt?

Als ik dan toch van de gelegenheid gebruik kan en mag maken dan nodig ik bij deze iedereen uit voor m’n eigen Rock & Roll festival Rockin’ Wouw op ZATERDAG 31 Augustus 2019. Dit festival is gratis toegankelijk!

Check voor meer info Rockin’ Wouw op Facebook of onze website rockinwouw.nl

“Hope to see you’ll there and bring your bikes with you!!” 

Delen op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.