5 gedachten over “160.000 kilometer in 5 jaar met deze R1200GS”

  1. Leuke review van de GS. Eigenlijk heeft hij nauwelijks een probleem gehad in die 160k km. Dat is toch wel verbazingwekkend. Hij is natuurlijk zelf wel een BMWmotorrad monteur geweest en kan vrijwel alles zelf oplossen. Ik denk dat ik nog maar even doorrij op mijn GSA met nu na een jaar 32k km op de klok. Dat zou dus na vijf jaar ook 150k km zijn.

      1. We gaan het zien. Ik denk dat Dia er eerder is want die is trouwer aan haar machine (GS 2018) met nu 65k km. Ik ben zoals je weet lijdend aan MMS en koop er nu wel n iet steeds bij, maar ruil ze wel sneller in. Overigens denk ik er over om er eentje bij te kopen (een zijspan, zodat het hondje mee kan) 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *