Motormeiden.tv verkoopt gelukssokken!

Slagen voor je examen? Motormeiden verkoopt gelukssokken!

In Nederland rijden ruim 208.000 vrouwen motor! Oftewel een op de drie motorrijders is vrouw! Motormeiden.tv is het platform voor vrouwen die motorrijden. Hier vindt je interviews, reviews, nieuws, workshops, kleding en leuke ritten om elkaar beter te leren kennen.

Motormeiden gaat over alles wat met motoren en de lifestyle daaromheen te maken heeft. Met humor, girlpower en een laagje lipgloss.

Motormeiden rijden!

Motormeiden is inmiddels veel meer dan een website en Facebookgroep om ritten te organiseren en andere Motormeiden te leren kennen. “Dit jaar hadden we met Moto Style voor het eerst een bochten bootcamp in Duitsland georganiseerd. Een super leuke 3-daagse bochtentraining met ruim 30 vrouwen! Dat was bij de organisator en instructeurs van Moto Style ook nog nooit voorgekomen, het was een groot succes en daarom gaan we het in 2021 weer doen” vertelt Tessa Deurloo – Oprichter van Motormeiden.

Kledinglijn

“Als je je vriendin wilt verrassen met een origineel motor-cadeau dan kun je bij Motormeiden helemaal los gaan”. Motormeiden heeft een kledinglijn met leuke items zoals motorsokken, t-shirt, scarf met windstopper en andere handige motor-must-haves. Met de opbrengst van de kledinglijn worden de ritten georganiseerd, die meestal gratis zijn. Daarnaast heeft Motormeiden ruim 10 verkooppunten in Nederland en België. Bekijk hier een verkooppunt bij jou in de buurt.

Gelukssokken

Op Facebook staan regelmatig foto’s van meiden die zijn geslaagd voor hun rijbewijs! “Tijdens het afrijden droegen ze allemaal de sokken van Motormeiden. Je zou bijna zeggen dat de sokken geluk brengen tijdens een examen.” Klik hier voor de motorsokken.

Programma 2021

Ook in 2021 heeft Motormeiden weer een leuk programma in binnen- en buitenland! Met een Tour de LUXE’mburg i.s.m Moto Maestro waar de nadruk op het woordje LUXE zit “De training was binnen 24 uur uitverkocht. We hebben nu het hele hotel afgehuurd om met ruim 50 Motormeiden een gave training te doen, je kunt nog wel op de reservelijst”.

Ook worden er leuke ritten in Nederland georganiseerd, die van start gaan bij de Ambassadeurs van Motormeiden. De ritten zijn meestal gratis zodat je ook andere meiden leert kennen. Houd hiervoor de website en facebook in de gaten.

Workshop voorrijden

Tijdens de ritjes merken we dat veel meiden het spannend vinden om voorop te rijden en een groepje te begeleiden. Dit jaar zal Bonnie Tracer de ‘workshop voorrijden’ opzetten zodat je weet wat er bij komt kijken als je met je vriendinnen gaat motorrijden je zelf het voortouw neemt.

Wil je niets missen? Volg Motormeiden op Instagram en Facebook!

//www.instagram.com/motormeiden

//www.facebook.com/groups/motormeiden

 

Een gedachte over “Motormeiden.tv verkoopt gelukssokken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *