Nieuw pand Motormakelaar in Lunteren

Een uniek concept voor motorliefhebbers!

Op vrijdag 2 juni om 12:00 uur opent Motormakelaar de deuren van het nieuwe pand aan het Hullerpad 13F in Lunteren. Dit innovatieve concept introduceert de allereerste en enige Motormakelaar in Nederland en is tevens de thuisbasis van Motorcheck.

Links Mark van Schaik (Motormakelaar) en rechts Jeffrey Zeggelaar (Motorcheck).

Motormakelaar

Motormakelaar onderscheidt zich van traditionele motordealers door een vernieuwende aanpak. Met een uitgebreid netwerk en expertise in de motorwereld zowel in binnen- als buitenland, zoekt Motormakelaar net zolang totdat de gewenste motorfiets is gevonden. Dus staat de voor jou perfecte motorfiets niet tussen onze uitgebreide collectie gebruikte motorfietsen? Dan zoeken zij hem voor je op! Of wil je jouw motorfiets verkopen zonder gedoe aan de deur? Ook de gehele verkoop regelen zij van a tot z!

“Als gepassioneerde motorrijders begrijpen we de uitdagingen waar mensen tegenaan lopen bij het kopen of verkopen van een motorfiets,” zegt Mark van Schaik, oprichter en eigenaar van Motormakelaar. “Met Motormakelaar willen we een vertrouwde partner zijn die zorgt voor een soepele en succesvolle transactie, waarbij we zowel de verkoper als de koper begeleiden en ondersteunen.”

Motorcheck

Een van de meest opvallende diensten die Motormakelaar biedt, is de Motorcheck. Dit is een uitgebreide 3D-geometriemeting waarbij de motorfiets door middel van speciale meetapparatuur wordt geïnspecteerd.

Daarnaast wordt de motor op meer dan 40 punten technisch gecontroleerd en wordt er 6 tot 24 maanden garantie gegeven op de motor. Zowel particulier, motorzaak, verzekeringsmaatschappij of schade-expert kunnen terecht bij Motorcheck.

“Wij weten hoe belangrijk het is om een motorfiets grondig te controleren voordat je deze koopt,” legt Jeffrey Zeggelaar, oprichter en eigenaar van Motorcheck, uit. “Waar elders motoren met het blote oog worden gecontroleerd, blijven niet zichtbare gebreken verborgen. Met Motorcheck komen gebreken boven tafel en kan een slechte aankoop worden voorkomen.”

Motormakelaar was de eerste dealer van CF Moto en Voge in Nederland. In het nieuwe pand is een CF Moto Experience ruimte ingericht met de modellen en demo’s van dit betrouwbare en innovatieve merk.

Tevens worden motorhelmen en een mooie collectie motorkleding van het gerenommeerde merk Büse aangeboden. Met deze toevoeging wil Motormakelaar motorliefhebbers voorzien van een complete winkelervaring, waar ze niet alleen terecht kunnen voor de aankoop van nieuwe en tweedehands motorfietsen, maar ook voor hoogwaardige motorkleding en accessoires.

Vrijdag 2 juni a.s.

Motormakelaar opent op vrijdag 2 juni om 12:00 uur de deuren van het nieuwe pand. Iedereen is welkom bij de opening en de open dagen op vrijdag 2 juni van 12:00 –  21:00 uur en zaterdag 3 juni van 10:00 – 17:00 uur. Van Schaik: “Wij laten vol trots ons nieuwe pand zien en vertellen graag over ons mooie concept!”

Motormakelaar is gevestigd aan het Hullerpad 13F op industrieterrein De Stroet te Lunteren, gelegen langs de A30.

Er is meer dan voldoende gratis parkeergelegenheid op De Stroet voor het parkeren van auto en natuurlijk de motor!

Komend weekend lees je meer over Motormakelaar en Motorcheck.

Delen op

Een gedachte over “Nieuw pand Motormakelaar in Lunteren”

  1. Proficiat met jullie mooie Nieuwe pand.

    Véél succes gewenst en en een spetterende opening!!
    Moeder van Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *