Pompierstoeren Brandweer Oostmalle

Een toertocht om niet te missen: De Pompierstoeren Brandweer Oostmalle op zondag 4 juni 2023. De brandweermannen van Oostmalle zijn in 2015, naar aanleiding van de 125e verjaardag van hun post, gestart met een jaarlijkse motortoer waarop iedere motard (het Belgische woord voor motorrijder) van harte welkom is. Dit jaar is er ook speciaal aan de 125cc-rijders gedacht!

De Oostmalse pompiers organiseren dit met veel enthousiasme en toewijding, wat ook blijkt uit de jaarlijkse lovende commentaren en het steeds groeiend aantal deelnemers. Ze doen dit niet alleen en worden al even ijverig bijgestaan door hun partners en kinderen. Kortom, dit wordt weer een geweldig motorevent.

De editie 2023 is op zondag 4 juni met als vertrekpunt GC De Notelaar, Lierselei 15 in 2390 Oostmalle. De inschrijving en toerkeuze gebeuren ter plaatse. Starten kun je tussen 8u en 12u en ze verwennen je eerst met een lekker ontbijtje alvorens de rit aan te vangenDe toer is ongeveer 165 km lang en te volgen op GPS.

Dit jaar is er speciaal voor alle 125cc-rijders een route van ongeveer 90 km die in België blijft en bepijld is. Zo kan iedere motorliefhebber genieten van dit evenement. Inschrijven kan ter plaatse, de kosten zijn, voor de piloot € 10 en bijrijder € 8 (ontbijt inbegrepen!)

Volg de facebookpagina Pompierstoeren, dan ben je steeds up-to-date! Meer weten? E-mail dan naar pompierstoeren@gmail.com

Delen op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *