Rob Hartog staat voor nieuwe uitdaging in Most

De tweede ronde van het IDM Supersport 600 seizoen staat voor de deur. Rob Hartog vertrekt als de nummer twee in het kampioenschap naar het Autodrom Most in Tsjechië, een nieuw circuit voor de coureur van het Füsport – RT Motorsports by SKM – Kawasaki team.

Rob Hartog keerde met tweede goede resultaten huiswaarts na de eerste IDM Supersport 600 wedstrijden in Oschersleben. In wisselende weersomstandigheden stuurde Hartog zijn Kawasaki ZX-6R naar een vijfde en tweede plaats in de races. Door deze goede resultaten heeft de 29-jarige coureur nu met 31 punten de tweede positie in het kampioenschap in handen.

Komend weekend (11 t/m 13 juni) staat de derde en vierde race van het seizoen 2021 op het programma. Er wordt gereden op het circuit van Most in Tsjechië. Voor Hartog betekent dit een kennismaking met een nieuwe baan. De drie vrije trainingen van vrijdag worden dan ook belangrijk voor de Kawasaki-coureur om snel een goed ritme en afstelling te vinden op dit circuit. Zowel zaterdagmiddag als zondagmiddag staat er een wedstrijd op het programma.

De races zijn weer live te zijn via het YouTube kanaal en de Facebookpagina van het IDM. Zowel het tijdschema als de link naar de livestreams zijn onderaan in deze nieuwsbrief te vinden.

Rob Hartog: “We willen vanzelfsprekend een sterk vervolg geven aan de goede resultaten in Oschersleben. Het wordt voor mij de eerste keer op het circuit van Most, dus het zal een uitdaging worden tussen het vaste deelnemersveld. Ik denk wel dat deze baan goed bij ons kan passen. We staan tweede in het kampioenschap en we zijn erop gebrand om de stijgende lijn met het team, die ik denk dat we te pakken hebben, door te trekken. We gaan er weer voor dit weekend!”

Het tijdschema vind je onderaan op //robhartog.nl/nieuws/20210610-hartog-staat-voor-een-nieuwe-uitdaging-in-most.html

Delen op

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *