Royal Enfield introduceert nieuwe Hunter 350 op Intermot

LOS VAN DE DAGELIJKSE SLEUR MET DE NIEUWE ROYAL ENFIELD HUNTER 350
Royal Enfield, wereldleider in het segment van de middelgrote (250cc-750cc) motorfietsen, heeft vandaag de nieuwe Hunter 350voor het eerst op Europese bodem geintroduceerd tijdens de Intermot 2022. De nieuwe Hunter 350 is ontwikkeld en ontworpen om door drukke steden te manoeuvreren. Royal Enfield heeft zichzelf tot doel gesteld een stadsmotorfiets te bouwen die perfect past in de coolste buurten van de wereld – van Mumbai tot Bangkok en van New York tot Amsterdam. Een motorfiets die verfrissend nieuw, maar tegelijkertijd cool is vanwege zijn old school-karakter, en niets verloren heeft van het kenmerkende DNA van Royal Enfield.
Royal Enfield heeft zichzelf tot doel gesteld een stadsmotorfiets te bouwen die perfect past in de coolste buurten van de wereld.
De Hunter 350 neemt een unieke plaats in binnen de Royal Enfield line-up. De Hunter is gebaseerd op het bekroonde 350cc-platform uit de J-serie, dat gecombineerd is met een fantastisch Harris Performance-frame. Zo biedt hij flexibiliteit in de stad en puur plezier op open wegen, goed voor een grote glimlach.

Slalom door drukke straten dankzij de compacte geometrie, de soepele besturing en de betrouwbare remmen. Neem deze nieuwe roadster mee buiten de stad en hij glijdt soepel over rechte wegen, met zijn brede wielen en tubeless banden. Stuur vervolgens over bochtige wegen en laat je zintuigen prikkelen door het stevige, ultra-responsieve frame en de 350cc-motor met een overvloed aan koppel. De brandstofinjectie zorgt voor 20,2 pk bij 6.100 tpm en 27 Nm koppel bij 4.000 tpm. Geluid, kleur, styling, rijgedrag en prestaties; alles aan de betrouwbare Hunter 350 is ontworpen voor een ongeëvenaarde beleving.

De Hunter 350 heeft een eigentijdse uitstraling met dubbele kleuren, lichtmetalen velgen, brede tubeless banden en afgeronde achterlichten. Er zijn 2 edities met ieder drie chique opties voor de tankkleur en graphics. De top of the range modellen zijn afgewerkt met de meest opvallende en revolutionaire tankontwerpen waarmee een Royal Enfield ooit is vervaardigd.

De nieuwe Royal Enfield Hunter 350 is verkrijgbaar vanaf € 5.399,- (Adviesverkoopprijs incl. BTW, BPM en onvermijdbare kosten) en leverbaar vanaf november. Hier vind je de Royal Enfield dealers:
//www.royalenfield.com/nl/nl/locate-us/dealers/

Delen op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *