Meer omzet in de motorbranche

Uit informatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat de omzet van de motorbranche in het derde kwartaal van 2021 flink is gestegen ten opzichte van 2020.

Ondanks een tekort aan computerchips was de omzet hoger. In diverse technische branches was er een enorm tekort aan deze computerchips, vooral in de auto-industrie. Ook in de motorindustrie had men daar last van. Ongetwijfeld zal dit een positieve invloed hebben gehad op de handel in gebruikte motorfietsen.

De totale motorbranche was (vergeleken met de rest) koploper met 16,7 procent meer omzet, door meer handel in motorfietsen. De gespecialiseerde reparatiebedrijven, zoals bandenservicebedrijven, zetten 10,3 procent meer om, aldus het CBS.

Tevens geven diverse branches aan een tekort aan personeel te hebben momenteel. Zo worden er bijvoorbeeld veel monteurs gezocht door diverse motorbedrijven. We gaan vanaf nu op Ikzoekeenmotor.nl ook vacatures publiceren. Dus, ben jij op zoek naar een baan in de motorbranche? Ook daarvoor kun je terecht op de MotorJobs op onze website.

Wil jij een vacature plaatsen op Ikzoekeenmotor.nl? Stuur dan per e-mail de vacaturetekst met doorlink naar jouw website aan redactie@ikzoekeenmotor.nl. De eerste vacature plaatsen we gratis voor je, over verdere mogelijkheden om te adverteren op Ikzoekeenmotor.nl krijg je dan ook informatie toegestuurd. 

Delen op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *