Met De Jong Alphen door Amerika op Indian motoren

De Jong Alphen organiseert al 20 jaar vrijwel jaarlijks een motorreis. Deze traditie gaat in 2024 niet anders zijn. Onbetwist hoogtepunt is de reis op Indian motoren dwars door Amerika. De deelnemers uit 2016 raken er niet over uitgepraat en op veler verzoek gaan ze nog een keer terug. Hier wat beelden van toen:

Het betreft volgend jaar weer een groepsreis met begeleiding en een reserve motor. Ze rijden in kleine groepjes of individueel, wat je wilt. Uiteraard maken ze gebruik van uitstekende hotels langs een fantastische route. Dus stap aan boord van een episch avontuur op de motor dat je nooit zult vergeten!

In september 2024 staat deze geweldige motorreis gepland, dwars door de Verenigde Staten, met niets minder dan de legendarische Indian motoren. Dit is jouw kans om de schoonheid en diversiteit van Amerika te ervaren, terwijl je de vrijheid van de open weg voelt en de kracht van deze iconische Indian motoren ervaart.

Hoe ziet de reis eruit? Bekijk de beschrijving bij de link hieronder:
//dejongalphen.eu/USA-Coast-to-Coast-2024/

Wil je meer informatie?

Op zondag 26 November (vanaf 11:00 uur) is er een informatie dag. Wil je hier bij zijn? Dat kan! Stuur een e-mail naar gerjo@dejongalphen.nl of bel 0172-492036 om je aan te melden.

Delen op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *