Op de motor naar Schotland

Een motorvakantie in Schotland, dat is genieten van verlaten bergwegen, bosrijke gebieden en toeren langs de grillige kustlijn en historische wegen. Kobutex Motorreizen is specialist op dit gebied.

Laat je verrassen door afwisselende routes over smalle kustwegen, langs eeuwenoude kastelen en single tracks die je dwars door de allermooiste landschappen laten rijden. De hotels in Schotland zijn sfeervol en karakteristiek wat perfect wordt gecombineerd met het comfort van moderne hotels.

De wereldberoemde North Coast 500, een begrip onder avontuurlijke motorrijders, mag natuurlijk niet ontbreken tijdens deze bijzondere motorreis. 

Natuurlijk zijn er nog meer geweldige highlights zoals de ‘Old Military Road A93, een stoere weg langs de meest indrukwekkende landschappen van het Nationaal Park de Cairngorms. Naast prachtig motorrijden is Schotland natuurlijk ook het land van de Whisky. Tijdens deze motorreis zijn er genoeg kansen om daarvan te proeven.

Rij mee over verlaten gebergtes, door de mooiste bossen, langs de adembenemende kustlijn door karakteristieke dorpjes over historische wegen? Deze reis door Schotland is misschien wel de meest perfecte combinatie van ingrediënten voor een echt onvergetelijke motorvakantie.

Ervaar het echte Schotse gevoel in Glen Coe, Loch Lomond, Applecross en Skye.

Er wordt vertrokken vanaf IJmuiden naar Newcastle en er zijn nog een paar hutten vrij. Bij aankomst in Newcastle rijden de motorreizigers met elkaar naar het comfortabele hotel via een schitterende eerste route! Wil je graag de complete planning zien van deze unieke reis? De complete dagindeling is te vinden op de website van Kobutex Motorreizen.

Delen op

Een gedachte over “Op de motor naar Schotland”

  1. Mooi wat ik hier zie van jullie Scotland adventure . Ik ben bijna 73 heb ook al die ervaring en meer in GB. Ik zou wel weer willen dwz niet meer alleen maar dan apart together

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *