Paul haalt Verhaal

Voor diegenen die ‘Paul haalt Verhaal’ nog niet kennen, hij stelt zich aan ons voor. En we mochten zijn eerste YouTube video publiceren.

Deze foto is een screenshot uit zijn video die je verderop tegenkomt.

“Mijn naam is Paul Weekers, en ik doe dingen. En dan bedoel ik vooral ‘motordingen’. Ik sleutel, poets, pleeg onderhoud en daarna ga ik op meerdaagse trips of wekenlange motorreizen. En dan begint de hele riedel weer van voren af aan.

De motor in kwestie is een zwaar  gemodificeerde, ‘gecustomaaizde’, 40 jaar oude Italiaanse schone. Een Moto Guzzi V1000sp1 die luistert naar de illustere naam ‘Ugly Mother Fucker’.

Daar schrijf ik dan over, ik fotografeer en film erbij en dat komt allemaal terecht op mijn facebook pagina:
//www.facebook.com/eenboekvolmotorverhalen/

Of zoek even op ‘Paul haalt Verhaal’. Zoals de paginatitel al doet vermoeden is deze facebookpagina ooit opgedragen aan een boek genaamd: ‘Paul haalt Verhaal’.

Het boek is op een paar losse exemplaren zo goed als uitverkocht maar bij serieuze interesse kun je even op mijn FB-pagina rondneuzen en je vindt me wel.

Tegenwoordig  staat ‘Paul haalt Verhaal’ geheel en al in het teken van ‘motorverhalen’. Mijn eigen verhalen, in de garage, tijdens een ritje rond de kerk, of serieus op reis.

Maar ook andermans verhalen. Verhalen van mensen die ik onderweg tegenkom en erg interessant blijken of gewoon heftig gestoord zijn.

Sinds kort heb ik er nog een creatieve discipline bij en maak ik korte films. Natuurlijk weer zwaar motorgerelateerd, en daardoor voor jullie erg interessant. Ik probeer, net als in mijn boek, motormensen met een goed verhaal voor mijn lens te krijgen. Mensen en verhalen van allerlei allooi. Van mensen bij wie er motorolie door de aderen stroomt tot mensen die bij hun maandelijkse ‘blokje om’ al vol in het avontuur zitten. Van reizigers tot racers, van ‘roadside repairs’ tot de zoektocht naar ‘peekaas’.

Mijn eerste ‘echte’ film heet ‘Onweer’ en gaat over een motormeid, een verloren liefde en een liefdeslied.

Smaakt dit naar meer? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal en geniet in de toekomst van meer ‘motorminded’ mensen met dezelfde passie als jij.”

Delen op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *