Royal Enfield “First Ride” demoweekend Himalayan 450 en Shotgun 650

De nieuwe Royal Enfield Himalayan 450 en Shotgun 650 zijn vanaf donderdag 28 maart beschikbaar voor een proefrit bij de officiële dealer. Voorafgaand aan het Royal Enfield “First Ride” demoweekend, kun je al uitgebreid kennismaken met deze veelbelovende modellen tijdens één van de speciale VIP-events bij:

Ga naar de Royal Enfield dealer of boek direct online een proefrit.

Royal Enfield Himalayan 450

De nieuwe Himalayan weet zich moeiteloos aan te passen aan verschillende terreinen, waardoor hij een ideale metgezel is voor zowel doorgewinterde avonturiers als voor rijders die nog niet veel ervaring hebben. Met meer vermogen en koppel dan zijn voorganger, levert hij uitstekende prestaties bij lage toerentallen dankzij de eerste vloeistof gekoelde Royal Enfield motor, de nieuwe 452cc Sherpa-motor.

De Himalayan 450 is nu leverbaar voor de consumentenadviesprijs vanaf € 6.999

Royal Enfield Shotgun 650

Met het wereldwijd bekroonde 650 Twin-platform als kern staat de Shotgun 650 garant voor dubbel plezier. De ergonomie is optimaal met een middelhoge voetpositie, een lage zit van 795 mm en een intuïtieve stuurpositie die de rijder een gevoel van totale controle geven. Het zwevende zadel is zowel modern als retro. De speciaal afgestelde vering van de Shotgun heeft een 43 mm Showa-voorvork en achtervering met dubbele schokbrekers en vijf veerspanningsinstellingen.

De Shotgun 650 is leverbaar voor een consumentenadviesprijs vanaf € 9.099

Delen op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *