Brommers en motoren in Wunderland Kalkar

Hou jij van (oude) brommers en motoren? Dan kun je volgend weekend, op zaterdag 6 april naar Wunderland Kalkar gaan. Van 9.00 tot 16.00 uur bewonder je daar in drie beurshallen de mooiste exemplaren uit de vorige eeuw. Even de Duitse grens over bij ‘s-Heerenberg, in de Eventhallen Kalkar.

Oude Zundapp’s als deze, en de BMW R80R erachter, dit soort motorfietsen ga je zien.

Rond de 100 Duitse, Nederlandse en Belgische exposanten presenteren trots hun tweewielers op de Bromfiets- en Motorbeurs Kalkar. Daarnaast zijn er stands voor motorkleding, motor-onderdelen, accessoires, motorgereedschap, zadelovertrekken en nog veel meer!

Voor de eerste keer is het organisatieteam met organisator Marcel Tieben in de Messe Kalkar. Zij kunnen niet wachten om verzamelaars, handelaren en liefhebbers van oldtimers te verwelkomen. Op ongeveer 6.000 m² zijn merken zoals Zundapp, Kreidler, Simson, Puch, Tomos, Honda, Yamaha, Kawasaki, Triumph, Moto Guzzi en vele anderen te vinden. En het mooiste van dit alles is dat de brommers en scooters te koop zijn! Al zullen er niet de nieuwste modellen te koop zijn: er zal een bijzonder aanbod zijn. Ook bijbehorende boeken en documenten kunnen uitgewisseld worden.

Enthousiasme en sentiment

Daarnaast kijken verschillende clubs, zoals de Zündapp Club, de Heinkel Club en ook de Jawa Club uit naar een levendige uitwisseling van de prachtige stukken. Ongetwijfeld zullen hier veel anekdotes en herinneringen worden gedeeld.  En voor het goede doel is de stichting Oxalis Deppei 4 Kids aanwezig. De Bromfiets- en Motorbeurs Kalkar is dé ideale ontmoetingsplek voor iedereen wiens hart sneller klopt voor bromfietsen en motorfietsen en die graag met gelijkgestemden wil praten!

Delen op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *